CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Friday, March 15, 2013

tak mau balek JB :'(

 
 
 
 
 
 
 
 
hai , hello blogger :') hmm see , tuu laa pic terakhir ku ma diaa :'( hmm hanya tingal beberapa jam jaa lagi aku balek JB ni ! hmm lau ikut kan hatii tak nak jaa aku pegi sana ! hmm bahagia sudaa aku di sini , jumpaa sii PENDEK <3 hmm sangat seday baa :'(

tadii malam kunun plan mauu jumpa , dia mau jumpa aku semata2 mau potong kuku ku jaa :') sweet nyaa HAHAHAHA *kununlaa* bukan paa tak pernaa adaa lelaki yg buad begituu ! samapi mau potong kuku sii perempuan lagi ;D HOHOHOHOHO hmm skali tak jadi sbb mamma kuu balek tawau hari nii , soo plan pun cancel laa :'( last2 aku plan kunun supaya dia dtg rumah ku jaa , okeh laaa , abis jaa dia balek kerja terus mandy endak lagi makan terus jalan jumpa aku :') hmmm
 
dalam happy2 begituu ada juak kami seday2 ! time tu aku ajak diaa bonceng aku nak motor ! JUJUR tak pernaa aku di bonceng oleh lelaki yg bukan keluargaku ! selamani abaah maa abang2 sepupu ku jaa ygg aku benarkan bonceng aku nak motor :') okeh berbalik cerita tadii HAHAH anuu diaa endak mau kunun bonceng aku :'( time tuu purak2 laa aku mejok sekali abis jaa kami balek dari VICTORIA tuu , aku bawa laa dia naik keta jaa pegii bawa makan mertabak jawa sama buntut ! aku tak tegur dia dalm ketaa aku diam jaa , yeee laa mejok kn HAHAHAHA *kunun* abis jaa aku beli semua tuu aku masok laa keta ak nampak auu HUJAN suda diaa :| banyak kali sudaa aku nampak dia menangis :') ouhh terharunya aku ! skali dia ckap laa
 
*cinta sayang tak sengaja baa buad begitu , syg cuma bergurau jaa tp tak sangka cinta marah sngat*
aku cuma ckapp *hemmmmm*
*syg minta maaf jaa lau sayang ada salah ama cinta ! sayang betul2 minta maaf*
aku pun ckap laa *suda laa syg hmm cinta yg salaa sbb tmpau ambil hati*
 last2 aku diaa tunduk ! airmata mengalir lagi :') lepastuu diaa bonceng laa akuu jalan2 naik motornyaa satuu taman semarak tuu HAHAHA sweetnyaa kamii ;D
 natau maau cerita apa sudaa :'( hmmm aku cuma harap cinta kuu ma diaa berkekalan :') hmm aku namu cerita yg dulu ku terulang lagi ! aku sayang sangat2 sama dia :') tedaa yg bole ambil dia dari aku sbb dia pun sayang sangad2 sama aku ! aku rasaa aku perempuan yg paling bertuah sbb dapat lelaki macam dia :') diaa terima kekurangan ku ! diaa tahan makian ku ! dia sabar perangai kuu :')
YA-ALLAH terima kasih sbb kehadirannya dalam hidup kuu ! syukur ALHAMDULILLAH !

# hope dpt jumpa dia ! biar sekejap , sebelum aku balek JB :')

Thursday, March 14, 2013

i know i'm WRONG !

 
haii blogger ! hari nii cerita tentang kesedihan ! ohh sangat seday :'( baca inbox si KAWAN ! hmm tak tahan aku sebak betul ! aku tau aku salah , oke disini aku akan terangkan juak :') bukan aku tak mau mengaku salah , tapii aku perbetulkan keadaan selagi aku mampu ! JUJUR aku sayang sangat maa kau ryeen :'(

time malam yg aku begaduh maa si rizal tuu , aku meluah abis sama kau kan ! yaa ak tak tahan aku dgr nasiat muu , apaa semua lepastuu aku menghilang ! hmm bukan aku menghilang aku rasa telampau banyak sudaa aku libatkan kau dgn masala kuu ! kadang2 aku malu baa :'( hmm orang lain yg pandai berfikir tantang hubungan ku ! tp aku....hmm mmg tak guna baa :'(

patut laa aku rasaa macam adaa ja yg tak kenak , sampai akuu meluah lagi sama si rizal pasal kau ! aku ckap maa si rizal , si ryeen endak kawan aku sudaa ! tp si rizal kuadkan semangat ku ckap ygg kau bz laa ada hal laa teda masaa laa... hmm tp aku percaya kata hatiku tak pernah bohong samaa akuu... tp aku rasa betul ko ckap *KAU CARI AKU BILA KAU PERLU JA KAN DEAR* hmm :'( yaa aku cari kau bilaa kau perlu jaa :'( mmg kawan yg tak guna ! TAK LAYAK JADI KAWAN MU :'( betul laa patut laa semua kawan kuu pun HILANG dari aku :'( ok akuu faham suda sekarang ! BTW akuu MINTA MAAF SANGAT2 ! ok mulai sekarang orang yang tak beguna macam aku nii , tak kann hadir dann susahkan kau lagi :'( very so sorry dear !

*sekadarluahan* aku teda kawan lain selain kau ! kadang2 aku jeles sngat lau kau adaa kawan yg lain ;'( entah laa bodoh baa kn aku HAHAHAh :') baa sudaa laa btw TAKZIAH kawan atas pemergian orang yg tersayang ! hmmm sumpah i really MISS YOU ! dan yg penting ! iloveyouu sangat2 :')

# my heart say that you still be my best ever friend <3

Wednesday, March 13, 2013

ceritera KAMI :)

 
lalalalala haii guys ! selamad pagiii  ^^v baa tengs sbb jenguk nii blog ag  :) today cerita kuu cerita tentang myy pendek :) cehh pandai suda baa bersintaa si faraa HOHOHO *kununlaa*
okee begini , sebenarnya endak juak aku plan nak balek TAWAU nii ! hmm adaa interview kn ;D jadi pagi tuu juak ak beli tiked dan malam tuu juak aku balek :) balek pun sekejap jaa -,-'
 
time tuu mmg sengaja aku balek tak bagi tau si pendek nii , sengaja buad2 bergaduh besar ! tapi kecian aku baa , sampai menagis2 segala lagi :') lucu baa time tuu ! malas aku mau angkat tepon nya kunun mau buadd KEJUTAN ! HAHAHAHAHA kejutan laa sangad kan ^^v
habis jaa interview , aku balek kemas2 umah than petang tuu aku plan nak jumpa dia :)
sampai jaa di EP , aku call laa dia , kunun ada kazen ku mau bagi barang ! HAHAHAHAHAHA aku stay laa di tingkat atas skali ! hhe , sakali dia dtg akuu pandang sebelah kanan sbb dia dtg memblakang kan aku :) skali aku berpaling kedepan ! punya dia tekejut HAHAHA mauu suda aku cakap BANG BANG BOM ! HAHAHAHAHA *budubudubaa* dia dtg sama kawannya si nick HOHO ;D tp paling aku jadii hilang arah , time diaa tngok jaa aku ! di dalam lif tuu aduii malu siak ak pandang begitu ;p than kitorang jalan laa sampai KOMA ;p HAHAHAHA tak tau mau ckap paa lagii ;D telampau happy sudaa hhe :*
 
apa2 punn aku sayang dia sangat2 :') tengs syg sbb terima cinta apa adanya <3
 
 
*kami satjaa nii <3,<3 har har har ;p
 
 
:)
 
 
 

Tuesday, March 12, 2013

pertamaPERTAMA ;D

 
hello guys ;D see lama tak update ! mmg berhabuk pun HAHAHAHA besa laa busy women kan aku nii HAHAHA *kunun* yaa laa tiap nak update mestii banyak hal -,-' bukan laa ,  maksud kuu banyak kerja ;D

now aku sekarang stay kat JOHOR kerja sana -,-' mesti pelik kan ruma kat TAWAU tapi kerja di johor kenapa di tawau teda kerja ka ? HAHA aku mau berdikari baa ;D mau jadi matang ! *ceh matang laa sangat* HAHAHAHAHAH ! sudaa 3 bulan aku stay di johor hemm okee laa juak baa kn hhe ;D gaji pun besar ! haha aku tingal dengan mummy dan daddy angkat kuu <3 hhe ;D

10,03,2013 ;D aku balek TAWAU sebab ada interview kerja kerajaan :'D hope so dapat baa *amin*

oke ^^ esok kita sambung ! mau OUTKING sama sii timur ;D my sister tersinta hhe ;) okee baii assalamualaikumm :*