CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Friday, July 22, 2011

~Belajar MELUPAKAN kau , MEMBUKA hati tuk seseorang :)

                 

 ASSALAMUALIKUM ! :) baca laa , bacalah ! mari membaca ! wakakaka :) ak ni appy kaa endak ya ? hemmm risaw ak dengan perasaan ku skrg ! hemm BINGGUNG ! ak mau LUPAKAN dia ! tp makin ak LUPAKAN dia makin SAYANG ak ma dia ! napa lah susah sngat mau lupan dia nie ? adehhh ! naa koe syak taw ! sakyet bha ! sakyt ! hmmm paam la perasaan ku ! :'( jahat waa ko ! koe PENTINGKAN dirimu sak sendiri ! koe tak pikir ka ak macam mna ?ak ENDAK bole bgnie trus ! ak mesti kuat waa ! ak endak mau sudah d ckp macam2 :( untuk koe laa ya ! ak SAYANG koe ! ak still CINTA dengan koe ! 3 bulan lebih dah kita breaak :( ak endak kuat waaa bgnie trus ! sakit syak ak rasa terus :( xpa lah ! ak taw koe bahagia ! koe bahagia dengan DIA ! sedangkan ak ? ak ? ak menanti kau ! tp koe endak pandai HARGAI ! koe x pandai jaga perasaan ku :( ko JAHAT WAA ! ko JAHAT !!!!!!!!hemm dah laa ! endak mau kenag suwaa ama org yg endak sudi ! x paa ! btul kata ko ! lau ada JODOH xkn kemana ! tp mau MMG kita ada JODOH ! ak tetap ENDAK AKAN terima koe balik ! sebb ak taw ! sekali di kasi KECEWA ! SELAMANYA tetap di kasi KECEWA ! btul kn ? hemm udah laa ! ak mau BUANG koe jauh2 dari HIDUP ku,dari HATI ku :( tp ak endak snggup waa ! hemmm aiiishh sudah laa ! stop dah cita sal c BAKRI !

LOADING...

Nama : NURSAM BIN ANTON | panggil sak [AWIK]
Umur : 19 TAHUN | mau masok 20 bha :)
Pekerjaan : TELEKOM TAWAU

haa ? sapa kaito ? ini laa c awik :) CINTA hati saya ! hahaha walaupun endak encem mcm koe kn BAKRIE , tp dia pandai jga aty ! 
ala itu kn baru awal . endak taw nnty belakang hari ! wakakak endak kisah la ! tp x pasti ! ak endak mau TERLALU SAYANG ! nnty ak KECEWA :( kn ? bul kn ? wakakaak k arr chow ! salam !

P/S : ak BELAJAR sayang ma koe AWIK  





No comments:

Post a Comment