CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Friday, July 8, 2011

ENTAH , =,='

Assalamualikum , huhh halop :) lama endak kacaw benda nie , maklum laa busy bha , keja sak d pikir , hahaha ak bosan wa nie , tulaa ak mau curhart2 .
tetiba trgerak plak haty ku , mau cuhart tntang dia , hemmm ak seday waa ! endak sngup waa mau citaa d cini , tp entah laa , takdaa tmpat ku mau curhart :( , jd d cini sak laa , td ak call c BAKRIE , huhh keciwaa ak waa ak , blum smpat ak mao ckap hello , dah ada tulisan 'waitting' , hancur aty guaa doh ! sial bha , sakeyt bh sial . ak taw dia on CALL dengn pmpuan ! kunun kawan nya , huh biar pun ak ma dia takdaa papa suwaa , tp aty ku maci SAYANG ma dia , aiiiiii susah bha lupakn dia nie , walaupun ak yg salah bb minta BREAK ma dia , tp apa kn daya JODOH tiada :'( , 
BAKRIE , koe taw kaa yg ak tu SAYANG sngat ma koe , hemmm :'( cemburu bha ak time koe on CALL ma tuu pmpuan walupun koe ckap 'KAWAN BH TU' tp ak tetap cemburu :( emmm [mungkin kah aty ku milikmu] ku SAYANG pada mu :( endak kuat waa ak nie , ari2 nngis pkir sal dia tuu . aiiii , [tuhan berikan ak hidup satu kali lagi , anya untuk bersamanya , ku mencintainya , sungguh mencintainya] 


I Love You Because

napa bha susah sngat ak mao lupakn koe bakrie ? huh entah laa kn , mayb sebb ko lelaki yg susah tul mao dpat waa kan ? huh mna endak nya , susah mau dpat lelaki yg btul2 INGAT DENGAN TUHAN ! hemm slama nie , koe yg ajar ak , ko yg bg ak semangat ! selama ni koe yg ada untuk ari2 ku , lau ak seday koe sak yg kasi ibur ak :( ahh siwaa ar ! endak kuat waa ak ingat smua tuu :( tp ak tetap mau crita .
bakrie koe ingat ka lagi time ko d TAWAU ? hemm frist taa jumpa d mana ? huhuu walupun tmpatnya endak ROMENTIK , tp setiap ari ak tgok tmpat tuu msty ak ingat koe , huh ! koe ingat tmpat selalu kita dating ka ? huhh , lau ak limpas citu ! huh tuhan sak tahu mcm mna persaan ku . ko ingat ka lek time kita jalan tgok wayang ? ak parking keta ku d otel emas , baru kita jalan kaki :'P ole sbb ak takut bnyak keta , ak parking jauh2 , hemm kita p tengok KEMEJA , tp mahal :( pstu ko mara ak bb slalu mejok , hehehe mejok d tengah2 jalan raya laek tuu , lau knak langgar hahahah maty ! huhh . ]
ada lagi benda yg endak bole lupakn ko , hemm tiap kali ak rest , abg mu selalu ak tgok ! sama bha mukak kamu , hemmmmm ku endak taw kaa mcm mna jiwaa ku tgok abg mu , mcm ak tngok koe sak bha ! hemm sama bh bakrie , kalu laa koe taw ak tuu syg sngat ma koe ! hemmm entah laa , susah gak suwaa , OUT endak tahan ak , air mata ku mnitis trus ! basaa suwaa lappy ku :'( kata2 terakhir ,
[Bakrie ak SAYANG koe]

No comments:

Post a Comment