CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Wednesday, July 27, 2011

HAPPY+SEDAY+CURIGA+TAKUT=Endak Tauk !!

Assalamualikum , wahh topik ku tu bhaa ! adesssss sakeyt ! ak pun tak tahu napa ak ada FILLING mcm nie ! kn pa yah ? okey ! skrh ak mau cita sal HAPPY dulu :D
okeh ! HAPPY antaranya ialah td 1 ary ak jln maa awik :) yeaahhhh happy sngat dpat jaln ma dia ! hemm time tuu plan mau lepak ngan budak2 ONAR :) hehehe tp smua cibuk ada urusan masing2 :) yeahhhh sooo ak jalan ngan awik laa . hemmm jd plan pertama kami pegi ke sesuatu tmpat , tempat yg di citulah masalah bole LEPAS ! d citulah tempat yg tenang ! hemmmm fikiran yg kusut bole dtg sana :) bb lau dtg sana sak :) semadd laa 1 tawau bole tgok :) di situu tenang sak :P ak ma awik pun beshh juak ! lagi beshh time dengar sora azan :) adehhh bolee gak smpai ke BUKIT tuu yaa :) Ya-ALLAH besarnay KUASA mu :)


yehhh 1 ari ni gak laa ak mau bsama c awik :) yeahh dia sok p keykey kn :( hemmm arap2 arr berjln dngan lancar !
awik ak syg ko !!!

sekarang perasaan SEDAY ! seday waa aku :'( ak namao dia tinggalkn aku ! ak dahh syg ma dia ! :( naaa nnty lau dia p sana msty laa bnyak ciwik2 cantik kn ? hemmm ! hahaha padahal suda gak ak d bg amaran ma c awiek . jn suka berfikiran KOTOR ! wakaakka :) lucu bhaa ! hemmmm x palah lau saling PERCAYA ! hubungan kekal ! amin !


No comments:

Post a Comment