CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Wednesday, August 17, 2011

apa MOTIF andaa !?

Assalamualikum , sapa sedaarr dirinyaa islam jawab laa yeww :P HAHA~ lookk my title , APA MOTIF ANDAA !? >,<'  bengang gilaaa ak tgokkk titlee kuu , ak ponn x taww paa maksuddnyaa , herannnnn ak neyh !! 

okehh , smbunk kepadaa titlee siaa , huhu bhaa treep keykey laekk ak >.< eeeeeuuuww , mnyampahh ! HAHA~ dahh okeh2 smbunk storyy td niee , hemm maksud d dalam titlee ku , tntang seseorng ! yeahhh okeyy arr mau cap diaa ni EX KAPEL kuu , hemm n skrng diaaa tuu adaa GIRLFRIEND , soo ?! patutt kaa ak nii masok dalam hal niee , huhh x daa kena mngena dengan ak dah pon ak dah sedar waa sapa aq nie .

KALAU EX , BUAT CARA EX !!

huhh itoo diri kuu . mmg ckup sedarr dah ak , yg ko tuu EX kuu . soo yg lalu tuu biaar laa berlalu bhaa , ehh koe pikir ak kesah sngat kaa ko mau  BENCI ak ??? ehhh salah koe yaa , endak pernah ak kesahhh pon ! ehhh salah2 laekk koe cituu !!

yg membuat ak herraaan yg teramat sngat !! napa itu MINAH p ADD ak kat FACEBOOK kuu ??? apa lahh motif andaa kunukk nak ADD AS FRIEND ?! penuh dengan TANDAA TANYAA !! ak KENAL KO PUN ENDAK , apaa laek mau adaa taliann kn ! soo endakk heraann kaa tetibaa ko ADD ak ?! myb bagi orng perkara kecik , tp bagi kuuu untukk paa diaa ADD ak ?! msti adaa udang d sebalik meeee , HAHA ~ lantakk arr diaa , tedaa masaa kuu mau layan urank mcm KAMU , KAMU , dan KAMUU yg seda ancurkan atyyku , [pegi MAMPOS lah ko] a.k.a [go to HELL] siall , puuuuiiiiik !! 

ahhh sudahh laa tmbah ak tuliss tambah bnyak dosaa ak dapat !! hemmm SABARR !! YA-ALLAH kasi tenang arr aty kuu niee . aminn :D


No comments:

Post a Comment