CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Monday, August 15, 2011

CINTA n BENCI enntahh laa ! fuhhh =.=

ASSALAMUALIKUM , :) naaa wajibb jawabb arr , niee ari 15 bulan 08 ~ yewww 15 ariii  suwaa ak posaa n urank2 yg berkenaan :) HAHA ~ hemmm stakat nieee syukurr ak masii mempertahankn posaa ku :) arap2 endakk daaa yg tertundaaa :| aminn . 
okeeh berbalikk kepdaa titlee ku , CINTA n BENCI wakaka macam dlam laguu plak waa , okehh satt yaa ak kasii masok lirik laguu tuu :)

CINTA DAN BENCI

Bagaimana caraa membuatmu bahagia ,
nyariss ku menyerah jalani semuaa ,
telah berbagai kata ku ungkap percumaa ,
agar kau percaya cinta ku berharga . .

t'lah kuat ku menahan mu ,
mempertahankan cinta ku ,
namun kau begitu saja ,
tak pernah merinduuu . .

sungguh ak tak bisa ,
sampai kapan pun tak bisa ,
membenci diri mu ,
sesungguhnya aku tak mampuu . .

sulit untuk ku bisaa , 
sangat sulit ku tak bisaa ,
memisahkan segala ,
CINTA DAN BENCI
yg ku rasaa . .

apa kau mengerti ku sedih sendirii ,
tanpa ada kamu ku merasaa sepi ,
t'lama ku menati mu ,
diam sendiri menungguuu ,
setengah hati mencintaa ,
ku sakit karnaa muu . . :'|

naaa ituu lah liriknyaa , waka waka eh eh :D tgokk merepek dah ak :) hemm sadd kn laguunya :( 
lau ak dengarr tuu laguu ingat kat seseorng , orng yg pernah bertahktaa d aty ku . bukan lagii pernah , tp MASIH bertakta d aty kuu , hemm diaa endakk taw waa mcm mnaa peraasan kuu :( samaa mcm luu laguu , sungguh ak TAK BISA , sampai kapan pun TAK BISA , MENMBENCI diri mu sesungguhnya ak TAK MAMPU . . naaa endakk mampuu ak BENCI koe !! hissssshh apa laaaa merepek lagii ak . alaa lau ak tuliss pon  paling2 koee mna taw kn ?! xpowhh , sajeww mau meluahkn perasaan d cinie ,  mao cita maa sapa lagi kn ?! endakk daa suwaa ma BUSUK ! haikkk jn salah aggap .
BUSUK minsss ~~ [ ala carik laa sendiri waa ] hahaha malas mao bgi taww :P waka waka eh eh ! HAHA ~

huhh , mau smbunk kaa ya ? nnty ak nngiss naa ! makruhh laekk posaaa ku :( , hemmm sakitt d atyy kuu masii terasaa :| apoodahhhh , hemmm mcm mnaa gak . lau mmg orng tuu btul2 ak sygg ! susahh mau gntii tmpatnyaa d aty kuu :( 

berjiwang kejapp ~

if i let you go ,
something i belong ,
forever will be gone ,
the love is never shine ,
is so hard to say ,
since you far away ,
nothing gonna do ,
the love is only you ,
till the end of time ,
i'll be missing you . .

~harus ku akui ,
~sampai detik ini ,
~tak akan ku lupaa ,
~kisah cinta kita ,
~abadi untuk mu ,
~yang ku ukir indah ,
~ NAMA MU <3

QQ , bejiwang laekk ak :) hahaha yayayaya [jiwangituindah]
naaa , mmg btul pon . endak maenn laa layan jiwaa mental nii . nnty endak pasal2 masok rumaa urankk gilak :P HAHA~
yewww tuu untukk c TUTTTTT [yg bagi ak patung~bulat]
hemmm soo ?! bnya laekk mau CURHAT niee , tpp matsamm mna ? hemm ak lebihh syok laek layan niee kata2 :) yeaaa jn pngil ak FAARAH leu ak endak jiwang HAHA ~ [sowt]

hemmm ak taww skarng diaa ada kapel , hemmm tgokk diaa beCHAT ma pempaun laenn haty ku PANAS , apatah lagii aku taw diaa ada KAPEL :( [tuhan tahu perasaan ku]
sakeytt doowhh ! mcm d cucuk pitsaww :( saad nyeee


cintaa dan bencii , yang ku rasaa :|




No comments:

Post a Comment