CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Wednesday, October 19, 2011

masa terus berlaluu

Assalamualikumm :) 


lamanyaa dah ak tak sentuhh bendaa niee , maksudd ku  BLOG niee , terbiarr :D HAHA ~ padulii laa , sapaa gak ygg mau baca kn ? tedaa yg berminat pun :\ , hemm tingguk title kuu , apaa maksud tuu ? naaeee , maksd nyaa , dahh nak abis akhirr taun sudah . hemm ak still x study ag , napaa bisaa ?? yeaa d ciniee ak mauu jelaskn , bahawaa . ak bukn namao stdy , tp.......... HAHA ~
okee arr bukan apa bha , hemm ak pikirr panjangg waa sal stdy niee ,hemmm aikkk namao laa ak ceritaa , biar laa atyy kuu n perasaan ku yg tauu , HAHA ~ okee bgniee lau laa ak dapat smbung belajarr p mana2 laa ipta ka . ipts kaa . hemm bnyak mau pakai duett bhaa , skrngg pun kerjaa susah mau dpat laekk . pastuu akdmik tak berapaa d tingguk lau nnty kejaa , yg d tengok tu KEMAHIRAN , naa , kbnyakan nyaa bgtuu kn . adaa orngg abiss sampai IJAZAH still mengangurr laek , sdangkan ada laek 1 orng tuu cuma amek SKM sak sijil la katakan , neaaaa jd cigoo laek . hemm ituu yg ak pikirrr , buat paa blajar tinggi2 lau endak bolee bawa kn . hemm laek pun lau masok U ka KOLEJ ka , msti ada PINJAMAN PTPTN !
 ituu pinjaman , hemm lau dapat pinjaman RM15000 , bukan bayarr terus RM15000 tuu ada laek BUNGA nyaa adehh mauu RM26ribu gak mauu bayarr , neaaa , 
sdangkan lau  masok ILP , IP , MARA , IKM naaa , smuaa niee pakai elaun . biarr endak bnyak mayb stakat RM3 RATUS hingga RM4 RATUS jakk . tp endakk mgutangg , kerja pun senang dapat kn .  blurrrr , merepek suwaa ak niee , HAHA ~
hemm taun depan baruu ak 18 taunn , ciannya ak , urangg dah nak masok 19 taun depan ak baruu sampai 18 , astagaa , budak2 maci ak :D HAHA perasaan mau jadii remajaa :D lalallalaa . okee laa entah mau cap apa laekk , k arr bubyeee <
3


BELAJARR ~ lalalala ngeeeee :D ~



No comments:

Post a Comment