CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Thursday, November 17, 2011

BARU nak apy ~ datangg laekk Feel gilak niee :'(


Fuhh ~ kalii niee !! teramat la sngat >.< sebenarnyaa , tdik petangg laekk , nak UPdate , tp sibuk bhaa , tedaa masaa ;D [ maka masakuu bnyak] lalalala :'D

okee2 begini bha , sebenrnyaa , ak appy dapt tauk ygg orang selamani ak CEMBURU tuu ada couple ;'D lalalala bedosaa saia pikir bukan 2 teradap merekaa ;'D lalalala apyy tuu sementara jak bertukar menjadii sakit aty bilaa semuaaa POST n COMENT aku dan c DIA , ituu budak LIKE semuaa , nurd !! belum sempat ak bacaa dah adaa mukanyaa kat NOTTI kuu , adeh , SAKIT JIWA ku datng laekk  !! adehh , tuut , WHAT MEANS THAT ? apa motifnyaa ? apa diaa still in LOVE with my LOVE ? adehh , sudah laa . lau ak pikir pun ak sendiri yg GILAK !!

STOP IT !! its HURT -,-'
sebenarnyaa , ak pon x tauu apa perasaan mu ma ak ;'( mmg akuu bahagia time ko UCAP sayangg ma ak :'( tp itu knn ucapann , semua orang bole cakap ! :'( x palah TUHAN sak yg tau apa perasaan mu ma aku ;'D papunn tengss SEBAB SAYANG saia ! bahagiaa saia bila awak cakp awak SAYANG saia ;'D

lalalala >.<' ## sesungguhnyaa ak tak rela , melihat kau dengan nyaa , sungguh hati terluka , cukup puas kau buat diri kuu , merasakan CEMBURU !! 

kenapaa kauk pakai TANYAK laek , napa ak JELES !! oke mau tau sngat knn sebb nyaa ....... sebabnyaaaa  AKU SAYANG KAUK !! FAHAM !!
lalalala entah laa , saia mau nngis duluu puass PUASS !! 

p/s : TANHIAH ! andaa berjaya membuat saia MENANGIS ;'D

No comments:

Post a Comment