CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Wednesday, November 2, 2011

~ BUDAK baik TAG ak ~

Assalamualikum :)

Hari niee nak cita sikit arr , pasal TAG ~ ngeeee :D mstii korngg x FAHAM kn ;) adehhh x pa laa , nnty lauu korngg bacaa sampaii abiss korng FAHAM gak tuu :D . okehh saya dapat ENTRY ni ponn darii budak BAIK :) Maznah ` papunn tengkeuu yaa TAG maa saya ;P

   THE RULES ~

- Must post these rules.
- Each person must post 11 things about theirselves in their journal.
- Answer the question the tagger set for you in their post. Then create 11 questions for the people you tag to answer.
- You have to tag 11 people.
- Go to their page and tell them.
- No tag back.
- No stuff in the tagging section about 'you are tagged of you're reading this.' You legitimatelly [a.k.a. really, trust, with all honesty] tag 11 people




11 things about me :)

.: Noorfaarah'Ayieen Binti Rabiansah :.

.: 18 Tahun :.
.: Duk Taman Semarak , Tawau , SABAH .:
.: Suka cari KAWAN endak suka cari MUSUH :.
.: ONLINE it's me :.
.: Seorang yang CENGENG :.
.: ISLAM agamaku :.
.: anak kpd TUAN RABIANSAH n PUAN MARIDAH :.
.: seorang yang GILAK kalau bawa MOTOR :.
.: suka LEPAKING dengan teman :.
.: i'am SINGLE but NOT AVAILABLE :.



okeeh ~ dah tauu kn tentangg diri kuu :) sekarangg mauu jawab semuaa soalan , okee MAZNAH :)

~ kite niy baik ke ?



kamuu memangg baik :P


~ pada pendapat korang , kite niy sombong tak ?


tak la , tak sombongg pon :)


~ Korang sayang siape ?


semuaa orang saya sayangg termasuk kamuu .

~ cer tulis sikit nama dyorang ?


eycak,nurul,zizi,zaza,asya,noey,anna,azza,minie,sam n kak ekin 
~ sebenarnya banyak , tp awak minta suru tulis sikit jak :P

~ benda yang korang sayang ape ?


semestinyaa c momodd MOTOR kuu dan c bulat PATUNG ku

~ kalau korang diberi peluang untuk lepaskan perasaan . korang nak tak ?


taknak laa . >.<'


~ kenape ?


sapaa yg nak dengar ? xdaa yg nak dengarr >.<

~ kalau suatu hari nanti , korang diberi peluang untuk membalas jasa ibu bapa korang , ape yang korang nak buad ?

bawa mereka pergi ke tanah suci ;)

~ suka tak entry -2 yang ade kat blog niy . tolong bersikap jujur yee


suka , suka , suka ~ jempol sangat

~ apa komen korang tentang blog nie ?


nice blog , SIMPLE but SMART

~ kalau korang di kutuk ole sesiapa sahaja , apa perasaan korang ?


huh , mau nngiss T_T tp maci bole tahann :) 

ahh dah jawab knn :) huhu hopee x daa yg tersinggung k :)



oke sekarang faarah ag bg soalan k :)




pada pendapat korang , aku ni baek tak ?

# kenapa pulak ?
# korang suka dengar lagu tak ?
# lagu apa laa tuu ?
# korang rasa aku ni macam mana ?
# sapa orang yang paling korang sayang ?
# korang suka lepak tak ?
# kat mana n pegi dengan sapa ?
# bagi komen bha tentang blog saya :)
# korang ada pujaan hati tak ?
# bagi tau la sapa namanya ?


oke laa , kepada yg d tag , sila laa jawab :) love you all <3

TAG ~


harap korang yangg saya tag niee JAWAB yeee makasihh  :)




2 comments:

  1. weah...sy d tag..ok..nnt sy ikut ok.heeh

    ReplyDelete
  2. # pada pendapat korang , aku ni baek tak ?
    ==> c faarah ne ndak pon baek,,huhu tp dya lha adeq yg tersangat baek neyh :D

    # kenapa pulak ?
    ==> sbb dya ne apa ne. .understanding. .pandai ambek aty org(faarah pulangkn balek aty akaq ek..akaq dh xda aty da,,faarah p ambek ne hehhe :) )

    # korang suka dengar lagu tak ?
    ==> opkos lha deq,,smpi melayan sua law dgr lgu ne..

    # lagu apa laa tuu ?
    ==> lagu jiwang haha !! :D

    # korang rasa aku ni macam mana ?
    ==>funny, fun , happy go lucky but cenggeng dya yg paling :) hehe :D

    # sapa orang yang paling korang sayang ?
    my first love
    * Allah.
    *My family
    *Bakal Husband :) (akan datang ek) hehe.
    *ne lha toan blog neyh c faarah yg koat nanggis neyh :)

    # korang suka lepak tak ?
    ==>ala..akaq x ska lepak lha :) dok umah n jalan tyme mama n papa bwa p bandar ja..lepak...ermm ada ker ek ==>cam x da jak hehe :) . .dok lepak ngn fmily,,adalha kalek hehe..

    # kat mana n pegi dengan sapa ?
    ==> ama mama n papa. . ama pesbuk. .ama mr.syg everynight but dlm npon jak k,,hehe :)

    # bagi komen bha tentang blog saya :)
    ==>i loike lha :) mau lwn da ne ama blog akaq ar :)

    # korang ada pujaan hati tak ?
    ==> ada lha bha faar. .

    # bagi tau la sapa namanya ?
    ==> na leyh taw ,,faar maC budak bha ne,, hehe tuu naa dyaa c A_m_ :) a.k.a AMY.

    ReplyDelete