CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Sunday, December 11, 2011

akuu nak cakap yang akuu RINDU



hyee , tengs sbb usha inii blog , n tengs juakk sbb folow , HAHA ~ jn risauu saia akan FOLLOU andaa balik , ;D hemmm okee semalam 10,12,11 :'D ituu bhaa gerhana bulan , semuaa orang sebut2 , menarik bhaa kn ;P adehh semadd laa saia sendiri pun tingguk tuu BULAN , YA-ALLAH , cantik tak terkataa :') sampaii menangiss owhh , saia tingguk ituu bulann <3 lalalalala bukann seday , tp telampauu gembiraa , sungguh CANTIK ciptaan TUHAN knn ;D nak ambil gambar tuu bulann , tp knn , kamera puu enduk bhaa -.-' endak sampai bh bilangg XD adehh neaa jap upload pic duluu ...


neaa cantik kann , sebnarnyaa ni pic bukan ak ygg ambil , tp ak curii XD d page TAWAU , HAHA endak papa bh knn :)

okee , STOP cerita sal bulan :) sekarangg mau ceritaa pasal title kuu tuu ;'( hemm endak tauu mau mula dari manaa -.-' hanya TUHAN sak tahu perasaan kuu bh :'( betul bhaa demi ALLAH akuu R I N D U diaa :'( ak rinduu kauk bh zann dan masok hari niee dah 3 hari , kauk buat ak mcam orang asing :'( apaa juak salah kuu ma kauk ? ko jujur bhaa , ko ceritaa sak semuaa yg ko endak puas aty maa ak , bilangg orng kalau mau jaga aty orang supyaa endak sakit , kauk ceritaa semuaaa nyaa :'( jadii sakit tuu SATU KALI ,

semenjak kejadiann 2 hari laluu kauk mcm x nak layann akuu daa , hanginn sana sini , bad modd :'( hemm rinduu bh akuu koo merepek !! sekarangg betelepon ponn macam hemmmmmm YA-ALLAH :'(  kuat knn aty kuu :'( akuu mampuu bertahann !! ak mampuu PERTAHAN KAN hubungann kuu nii :')





natauuu mao cakp paa lagii :'( kinii air mataa kuu mula mengalirr , engkau masii belum berubah engkauu tetap samaa -.-' hemmm sebnrnyaa baruu habis ONCALL dengan dia tadii :') hemm tp kejap jak , malas akuu mo ganguu diaa :'( diaa sibuk kerjaa -.-' tponn pon x sampai 5 minit :'( yeaaa laa ak mesti paam juak knn diaa KERJA , hemm lagii dan laagiii akuu RINDU DIA :'(

## dengarkann akuu ku MERINDU kan muu :'(

No comments:

Post a Comment