CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Thursday, December 1, 2011

R I N D U dgnn kakakakak kuu ♥




holaa ~ HAHA yeaa kitaa bersuaa lagii ;D adehh , naa ni kalii laa adehh kalii nii mauu CURHAT tentangg perasaan seorangg adik terhadap kakak nyaa walauupunn bukann kandungg -.-' ygg pentinggg ak R I N D U kamuu semuaa kak ;'D adehhh !! semuaa kakak kuu niee , ak jakk ygg palingg adek antaraa semuaa >.<' walauupnn ak lebihh BIG darii merekaa tp ak juakk ygg palingg adek HAHA ~ unduk bhaa kesiaannn

okee sekarangg back too the title *trep laek ak* HAHA ~ okee2 seriuss ni -.-'

sebenarnyaa ak x laa lama kenal dengann mereka2 niee ;'D tpp entah laa dah ak anggap mcm kakak2 kuu sendirii :'D



## ini susan HAHA ~ kajenn kuu nie :'D kajenn rempit kuu HAHA ~ adehh ini anak kamii satuu umurr tp diaa awal keluarr dari ak , huhu banyak2 budak d asiaa ni diaa ygg palingg DISAYANG *ak sikit jak* xdaa yg sygg ak HAHA ~ lolx okee rinduu inii budakk kasii melatah ak bgeeee ;D kalau sudahh melatah segalanya keluarr , antara semuaa diaa ygg baik , ikot ckap kakak KESAYANGANNYa kak sue HAHA :D lauu kmi ajak pontengg kerjaa dia laa malaikatt :'D
~ miss youu SUSAN !!


# ini pulakk kak rose ;D yeaa diaa baekkk orngg nyaa . tp lauu merajaukk makaiii sushnyaa mau di pujuk -.- HAHA ~ ingat laekk timee diaa maraa ma c cinmoy HAHA ~ uii bahayaa bha kakak kuu satuu ni , diaa palingg lancangg sekali berbicara , kalauu timee bripingg tuu , adehh 1 kak sue tanyaa smuaa diaa bole jawab ;'D HAHA ~ besaa arr orngg berani knn huhuhu kuat sai nii :D
~ kak rosee I MISS YOU bh !!


# hahh , ygg ini pulak kak ija upzzz salahh myy BABY , HAHA ~ ini pasangann kuu time d lorongg -.- diaa x pena mara ak ;'D tp ak jaat buat diaa kecik aty ma ak :) x paa laa itu perkaraa suda berlalu :'( tp tatap miss sama dia , lau diaa datang kerjaa msti panggil ak BABY ~ HAHA miss nyaa ak angkat diaa laek :'( kak ija a.k.a BABY kuu rinduu dengann kauk bhaa , kapan laek kita bertemuu ;'D
~ kak ija R I N D U , R I N D U bha !!


# ahaa ini laek satu orngg ;D ini kakak kuu yg GILAK HAHA kak minie ~ atau punn scandel kuu di asia :D adaiii diaa bersintaa dengann abam helmii diam2 HAHA~ cinta antara minyak dan tepungg jadinyaa jumput2 HAHA ~ lolx , aduiii lauu samaa ini orngg , bisaa kusutt jiwaa saia -.- balik2 mau tingguk pundann malam2 HAHA ~ kami sama2 buta :D lauu bawak ketaa diaa bawaa pagii jak , mlm endakk lauu ak pulakk malam jak pegi endak , haha ngam la tuu kann brgabunggg meletuppp owhh HAHA 
~ adaii kak miniee RINDU dengann TIMUR mix CINA bhaa HAHA 


# okee ni sorangg laek kakak kuu HAHA ~ kak NAZRA ;D kak nenas kuu , di asia ak pangil diaa kak NENAS  , diaa panggil ak EKAMATRA haha - semadd kauk tuu kak naz :'D adehh , ini kakak knn kaluu ketawakk , maty laa endakk ingat duniaa sudaa ;'D tp lauu diaa ketawaa adehh semuaa orngg bolee pecah perut oehh HAHA 
~ miss youu kak naz miss samaa adek muu juak HAHA ~


# hah kalau ygg ini jann d tanyak laa , diaa sentiasaa jadikk BUDI PUKAKAK kuu HAHA ini kak AZZA , adehhh kalauu kasii melatah , makkkkaiiii lau bole hampus ak d kerjaa kn , tp samaa juak knn kauk punn sama knn kak budi ;'D kalau melatah , kauk tanyak balek tu soalan HAHA ~ adehh lauu ko kak budi ari2 kuu jumpaa , jd RINDU kuu cepatt tol abis HAHA~ tp owess rinduu kauk bh kak budi ;D
~ kak zaa MISS YOU banyak2 laa walaupunn ari2 ketemuu :D


# chak cicak :D adehh inii laek satuu -.- kazenn kuu ygg palingg kuu sygg :D ♥
 adehh kalauu ada diaa nii -.- gilak kuu dengan diaa sak , tp kalaw mood nyaa endak bguss brrrrrrrrrrr habisss ak kenak HAHA ~ ala chill kazenn jn amek aty yaa papun kauk ygg ku sygg bha !! inii orngg ingat laek ak timee jalnn naek motor ma diaa -.- adeeass kunuk mao kauk d urat knn tejo skalii bilang abg tuu , uii ko endak tgok kaa boypren nyaa d depan tuu ;D HAHA ~ makaaa ak ygg bawwa tuu motorr :'D hemmm skrngg diaaa endak laek sama ak bh kesiann -.-' diaa endak sygg ak sudaa :'( hemmm
~ tejo JELEK miss youu , ak R I N D U di marahh ole kauk !!


# toinkk , inii laek satuu cinaa sasat -.-' kak sam ;D HAHA ~ adehh diaa sukak tuu rebut scandel kuu - jeles laa tuu scandelkuu sygg ma ak , HAHA~ cikaro nyaa lah kataknn :P cintaa maty nya pulak tuu c ahpang HAHA ~ lolx adehh kak sam ak tauu ko sygg c ahpang kaan ;D staf palingg rajinn ni d asia ;D sana sinii dengann trolinyaa :D ingat laek ak , timee nangiss sebb BABY kuu :') diaa kaci ibur aty kuu sampaii jatuhh kerusi bhaa HAHA~ adehh sanggupnyaa kauk yaa kak sam :'( map yaa gara2 ak kauk jatuhh kerusii :'( ciann kaukk
~ kak sam RINDU kauk -.- rindu kauk pangil ak COMEL HAHA ~


# and the last kak hasna - ini laek ;D kakak kilik mna endaknyaa adehh , tak tau laa , susah mo ckap HAHA~ kak hasnaa endak lama ak kenal bb dia knn d frst flor sma kak azza ;D adehhh apaapa punn rinduu juak ama kakak kuu ygg kilik nieee :D
~ kak HASNA weii balik kauk tawauu , meh cinii dtng kauk p umaa yaa awas kauk -.-'

HAHA ~ neaa itu lahh mereka semuaa JELEK knn :P adehh smuaa kakak2 kuu ygg JELEK tuu , ygg MEMENG :'D biarr punn memengg tp ak tatap SAYANG !! sayangg kamuu KETAT2 , uiii kepadaa kamuu budak UMS tuu balik laa tawauu bha kesiann ;'D RINDU bh suaa ak niee mo kacaw pundan . lepass nasik lalap , duduk highway , hambur atok senyum terus kepci :'( kamuu endak rinduu kaa ? hemmm ak rinduu d panggil dek ka atau punn comel HAHA ~ adaii maty laa juak , weii kamu endak rinduu kaa TIme KEJAR PENCURI :'( rinduu dowh -.-

# saia menantii kamuu semuaa yaa kakak kakak kuu ygg jelek :'D adehhh LOVE youu bhaa 


No comments:

Post a Comment