CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Tuesday, December 6, 2011

sekadar nak MELUAH






endaak tauu mao mula knn dari mana -.-' saia pun bingung owhh , natauu sudah ma meluah dengan sapa , selama nii maci adaa juak ygg sudi dengar luahan saia owhh , sekarang ?? entah laa dia punn dahh x anggap ak SAHABAT dia -.-' ak x tau apa sebenarnyaa salah kuu ma dia tuu ! semenjak dua menjak nii diaa dah memang orang asing untuk ak :'( napa ko buat saia bgni rinn ?
ak bacaa tu blog muu :'( agak kecewa ak yaa , kauk PURAK2 macam tak da papa jak depann ak , hemm ak tau ko memengg banyak masalah , bgtu juak ak rinn ;'( masalah tuu bnyak bha -.-' sebenarnyaa ak x mo bh nasiat muu :'( ak mo KAU !! hemmm tp lau memangg kauk endak mo dah jd SAHABAT ku x paa rinn :'( ak bole terima tp ko bg ak SEBAB knpaa kauk buat ak mcm orangg ilang araa ? okee mayb betul arr ko ckp semuaa tuu -.-' tp kadng2 ak pikirr , sbb DIA kita bgni kan ?? ko bg ak semuaa semngat tp ak masi BUTA !! hati dan perasaan kuu BUTA sbb dia :'( betul knn ? okee mayb ko punn bengang dah ak , balek2 ituu jak trus yg ak ckp ;'( tp ko endak tau knn ak pikir semua tuu ? semua tentang dia DAN juga tentang EX KAPEL nya tuu -.-' kauk tau kaa rinn , setiap HARI ak ONLINE , FB ex kapelnyaa bh jadii KEUTAMAN kuu :'( nataw napa ak bole bgtuu rinn :'( jujur laa ak kataknn yaa rinn , selama ak ber KAPEL diaa orangg ke DUA buat ak GILAK !! kauk tau kaa ? kauk tau knn sapa ygg pertamaa ? yahh betul ko rinn , c BAKRIE !! dia yg pertama rinn :'( nataw laa , sebelumm ak kenal c bakrie ak betul2 anggap CINTA itu sampah !! budu bh , sapa pikir pasal cinta , hemm timee ak mula kenal c bakrie , ak terima dia bukann sbb ak CINTA dia , tp sebb ak mo balas dendam dengan ygg namanya LELAKI -.-' hemm kauk tauu rinn ak kenal c bakrie darii ak form 1 sampai laa ak form 5 kamii berkawann , tp ak ingat juak time tuu 4 november 2010 - ak kapel dengan diaa , hemm :'( last 2 hari demi hari ak kenal diaa , ak x penaa dapat LELAKI mcm diaa , diaa d GELAR BILAL lauu d asramanyaa :'( kauk tau lauu berteponn , ak ma diaa x penaa cerita tentang kami , tp diaa selaluu bacakann ak hadis , kadang2 diaa bacakan ak potongan ayat AL-QURAN ;'( start di situu ak LULUH !! ak terjatuhh dengann cinta nyaa , diaa laa semuanyaa !!hemmm dah arr x kuat ak cerita tentang kamii , tp ak mo gi tauu ko , start ak putus ma diaa tu , jujur laa , bnyak tol boyfrend kuu , berganti2 dalam 1 hari msti ada sak boyfriend kuu , tp ko tau yg lebih dashyat  ka ? xdaa 1 ornaggg pon ygg bole gantikan tempat c bakrie di hati kuu :'( 
last2  , ak kenal c zann c MUHD HERZANSYAH !! hemmm mcm biasaa laa kenal diaa punn sekadar moo have fun ;'D hemm sekadarr mo main2 sak bha bilang orangg , hemm tp ak punn endak tau mcm mana dia bolee masok d aty kuu :'( diaa DUDUK di haty kuu ! dan diaa lah orngg ygg BERJAYA BUANG c bakrie di haty kuu :'( dann sampaii sekarangg dia yg MERAJAI hati kuu :'( susah juak mo terang kann , padahal ak ma c zann lauu d tengok2 mcm bukan kapel -.-' kamii mcm kawan :'( dia buat caranyaa , ak buat cara kuu sendiri , hemm tp diaa endak tauu mcm mnaa knn perasan kuu ma diaa ;'( kadang2 ak pikirr dia BOSHAN bh ama ak , kdng2 diaa maraa juak ak selalu ckp bgtuu , hemm laenn laek ak pikirr ak serasi kaa dengan diaa :'( napaa ak cakp bgtuu ?? mayb diaa dan orngg yg kenal ak jak tau napa ak ckap bgtuu , tp betul apa , lauu laa ko tgok mcm mnaa caraa kami kapel , hemm ko pun x tau kami couple tau pon endak -.-'
tp cukup 1 bendaa ygg dia perluu tauu , ygg ak BETUL BRTUL cinta knn DIA !! hemmm :'( namao keilangan diaa ;'( ak selaluu CINTA dan SAYANG diaa :'( ak harap laa ygg penaa dia ckap tuu ma ak betul2 darii hatinyaa bukann sekadarrr BICARA jakk :'D

dah stop laa peenat daa out lukk tatatata :')

p/s : jnn penaa tinggal knn ak yahh zann <3


maniss sngat senyuman muu zann <3 ak sygg kauu

No comments:

Post a Comment