CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Monday, June 11, 2012

KENAPA bisa !?



datangg lagii :) agak penat disinii satu hari karja --' huhai sebenarnya dari kemarin lagi ak nak curhat disini pasal hal ni tapii teda masaa oeeh sibuk bah jalan HAHAH ;p jalann terus sampai komaa 
daa STOP malas mau merepek lagi sekarang mood mo sedih nie ! okaii sebenarnyaa tepat gent 1 tahun ak ma bakrie putus ! aku betul2 mo lupakann dia --' demi ALLAH ! aku endak tahan sudaa bah mengharap terus ! PENAT bah ! penat betul :'( aii mengharap cintaa yang takkan perna ada baa kasian --' bah endak papaa laa aku doakan juak dia bahagia :') AMIN ! lepas tuu aku try la BUKA HATI ku untuk seseorang --' adek kepadaa kakak angkat kuu ! jujurr mmg aku sayang dia :'( akuu SUKA diaa ! hemm tapii perasaan sukaa dan cinta endak sama kann ? hemm malang sekali ! ternyataa dia tuu PLAYBOY ! fuh --' nasib aku endak jatuh cinta samaa diaa HAHA ;') 
bah lepas jaa tu akuu pun mulaa BENCI dengan namanyaa LELAKI ! tapi tak semua laa HAHAH ;p 
bah mo dipendekkan cerita laa kan ! malas daa aku cerita macam mna aku kenal samaa SOMEONE ni ! hemm begini namnyaa 
- MOHD HAFSYAM BIN MUHAMMAD
umurnyaa 23 taun , orangnyaa tinggi , berisi , sepet2 matanyaa , dann berkulit itam manis :') adeii tiap malam kami xmx jujur aku ckapp diaa tak pernaa buad akuu seday biar macam mna punn diaa tetap buad ak SENYUM :') cukup2 BAHAGIA aku kenal dia :') DIA laa lelaki yg berjayaa buang si bakrie dalam aty ku ! tak daa suda perasaan ku samaa si bakri tuu --' LANGSUNG ! sbb c sham <3 akuu sayang diaa ! bah malss daa mo ceritaa mataa ni bekaca2 sudaa ! perkara yg endak ku sangka2 bah bilang --' adehh bah ygg lalu biar la berlalu :') tak mustahil kann yang lalu berulang kembali ! endak papa laa tetap doakan diaa bahagia ! aminn <3

# sebenarnyaa aku endak layak bah kan terima CINTA ! kasiam bah T-T bah OUT ! remuk2 jantung kuu :'(

Sunday, June 10, 2012

Apaa kes ? tak pahamm laa



hi , hello :) hemm asyik bendaa yg samaa jak kan hihi , sebenarnyaa ak tak tau mo cakap apa ni kes kemarin , akuu balek2 kerjaa jak ba tuu sudaa ada cerita , adeii ! belum bah bilang ilang penat kuu --' si kazan mngadu , aii ! kawan kaa bgtu ? shit baa , kau tau ka gara2 post mu bgtuu , orang ygg jadi mangsa baa , sukak laa kau knn keluarga kami bepecah ! suka ka ? dalaa satu keluargaa endak bengam , sekarang mulaa lagi --' aii HOPE endak laa jadi bgtu baa :'(
akuu baca jakk pa yg ko post langsungg naek angin ku bah ! ko bilang bukan untuk c kazen jadi untuk siapa ?adek spupu mu ? apa kess ni ? tu laa kadang2 kitaa fikir DULU SEBELUM POST ! eee ko nampak dia nngis semalm kann ? jadi apaa lau bukann maksud mu bgtu ? aii tak paham ak waa , cukup laa baa ko mngaku sak susa ka ? weii bukan ati mu mau di jagaa , banyak ati mau di jaga ! ko tengok gara2 post mu ? kami KELUARGA hanpir begaduh lagi ! kau sebagai apa di sini ? jus KAWAN kn ? sedar laa tak payah nak jadi pahlawan laa ! supayaa d pandang muliaa ka kau ? ehh salaa kau ! kainn BENCI suda ak sama kau ! biar ko mo cakap apaa ? 
sekarang baru ak tau siapa kawan dan siapa lawan ! cukup puas kau buruk2 kan aku dengan kawan2 ku yg laen ?? cukup puas kau ! ehh sebagai seorang KAWAN dia takkan pernaa BURUK2 kan kawannya dengan orang laen ba ! eeiii kau fikir ak endak taw ka apa ko cerita sama orang tentang ak , c kajen , dan kawn2 laen ? eiii semua orang suda taw ko siapa , yang endak tau tuu BELUM SEDAR lagi tunggu laa nanti ! kau tau kenapaa semua kawan2 yg lean menjauh dari kau ? kau endak tau ? naa sini ak bg tau ko sbb PERANGAI mu ! eii ubah2 laaa perangai muu ! mulut biar pandai COVER jann main cakap jak ! ahh suda laa sakit ati kuu terdalam sangat suda sama kau ni ! OUT kau !

kepadaa keluarga ku --' adeii suda2 laa , namao ba ak kita berpecah lagi :'( jan gara2 mulut orang orang laen kenak taiknyaa :'( hemm nataw laa mo cakap paa ? sbnarnya semua ni sala paam :'( orang laen tuu yg sebok jak mau jatuhkan kita :'( eeee sudaa laa yaa ! aku sygg kamu bah , sama juak mka si kazen :'(

baa endak tahan suda ak , begegar bah ak menaip nii sampai menitis air mataa ni :'( baa out luu assalamualaikumm --'

Saturday, June 2, 2012

macamm mauu datang balek ;p



well HELLO guys :) lamaa da tak update ni blog , adeii sudaaa try menyendirii baa , namao sudaa luah2 di blog HOHO baa ni kali laa hihii ko layann blogg daa aku nii kasiamm ><' baa skrngg taunn 2012 sudaa ak ponn daa 19 taunn besarr sudaa wakakaa makinn besarr punn adaa HIHI ;p stop laa skrngg mau tumpuknn samaa kerjaa jaa , namo laa akuu pikir sal cintaa ni , cukup laa 1 taunn aku tunggu ciktaa orngg :') alaa bukann paa dia punn bahagiaa kann xkann laa nak sorakkan kebahagiann orangg ! bah natau mo cakap paa ag BAH esokk lagii update okaii HIHI

## salamm <3