CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Sunday, June 10, 2012

Apaa kes ? tak pahamm laa



hi , hello :) hemm asyik bendaa yg samaa jak kan hihi , sebenarnyaa ak tak tau mo cakap apa ni kes kemarin , akuu balek2 kerjaa jak ba tuu sudaa ada cerita , adeii ! belum bah bilang ilang penat kuu --' si kazan mngadu , aii ! kawan kaa bgtu ? shit baa , kau tau ka gara2 post mu bgtuu , orang ygg jadi mangsa baa , sukak laa kau knn keluarga kami bepecah ! suka ka ? dalaa satu keluargaa endak bengam , sekarang mulaa lagi --' aii HOPE endak laa jadi bgtu baa :'(
akuu baca jakk pa yg ko post langsungg naek angin ku bah ! ko bilang bukan untuk c kazen jadi untuk siapa ?adek spupu mu ? apa kess ni ? tu laa kadang2 kitaa fikir DULU SEBELUM POST ! eee ko nampak dia nngis semalm kann ? jadi apaa lau bukann maksud mu bgtu ? aii tak paham ak waa , cukup laa baa ko mngaku sak susa ka ? weii bukan ati mu mau di jagaa , banyak ati mau di jaga ! ko tengok gara2 post mu ? kami KELUARGA hanpir begaduh lagi ! kau sebagai apa di sini ? jus KAWAN kn ? sedar laa tak payah nak jadi pahlawan laa ! supayaa d pandang muliaa ka kau ? ehh salaa kau ! kainn BENCI suda ak sama kau ! biar ko mo cakap apaa ? 
sekarang baru ak tau siapa kawan dan siapa lawan ! cukup puas kau buruk2 kan aku dengan kawan2 ku yg laen ?? cukup puas kau ! ehh sebagai seorang KAWAN dia takkan pernaa BURUK2 kan kawannya dengan orang laen ba ! eeiii kau fikir ak endak taw ka apa ko cerita sama orang tentang ak , c kajen , dan kawn2 laen ? eiii semua orang suda taw ko siapa , yang endak tau tuu BELUM SEDAR lagi tunggu laa nanti ! kau tau kenapaa semua kawan2 yg lean menjauh dari kau ? kau endak tau ? naa sini ak bg tau ko sbb PERANGAI mu ! eii ubah2 laaa perangai muu ! mulut biar pandai COVER jann main cakap jak ! ahh suda laa sakit ati kuu terdalam sangat suda sama kau ni ! OUT kau !

kepadaa keluarga ku --' adeii suda2 laa , namao ba ak kita berpecah lagi :'( jan gara2 mulut orang orang laen kenak taiknyaa :'( hemm nataw laa mo cakap paa ? sbnarnya semua ni sala paam :'( orang laen tuu yg sebok jak mau jatuhkan kita :'( eeee sudaa laa yaa ! aku sygg kamu bah , sama juak mka si kazen :'(

baa endak tahan suda ak , begegar bah ak menaip nii sampai menitis air mataa ni :'( baa out luu assalamualaikumm --'

No comments:

Post a Comment