CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~~ MEREKA YANG ONAR ~~

Assalamualikum :) Welcome To Faarah PUNYA blogg bha !! , Disini sy akan menceritakan tentang kisah suka duka dalam hidup sy , Tanks For reading my CURHAT , and please leave a comment . Thank You :D

Sunday, August 5, 2012

selamadd kembalii ;]


haluu , agak lamaa juak menyepii knn --' besa laa orangg busy knn mmg macam nii ;p HAHAHA mengalaakan PM laa pulak ;p okee sebenarnyaa tedaa cita papa puun , just rinduu ni blog jee :') lalalalalaa nak tauu story terbaruu kununn , ayoo --' poning palak den >< okee laa , nak ceritaa sangat ! HAHA akuu happy aku single <3 macam tak percaya jak knn ! jujur laa tedaa 1 orangg pun ygg bolee buangg si bakrie ! mayb mmg banyak lelaki yg aku kenal sebelum nii , aku cakpp aku sygg kunun ! tapii mmg sayang laa , HAHAHA tapii knn sayangg kuu takkn pernah sekuadd aku sygg si bakrie , takkan mudahh aku lepaskan ati kuu untuk jantan laen --' hemm ! kenapaa ? sukaa hati laa , aku punya hati ! so ? jn laa nak sebok ! jnn nak sok2 cakapp akuu ! lebih baek ko lihat diri mu dulu oke ! biar ak kejar cintanyaa ! ituu aku juakk bukan kau knn so pleasee laa ! get lose HAHAHAHA

dahh kadang2 ada juakk mulut2 macam longkangg knn ! sebokk nak jagaa kaen orangg yg koyak , makaa !? kaen sendirii dahh BOLONG HAHAHAHAHA !
daa laa oke ak mengantuk nak tidurr :) kbaii :'*